14-04-08

Ikke 10 maanden

We hebben weer een leuk weekend achter de rug. Het begon al vorige week vrijdagnamiddag. Mijn mama was in verlof en dat is altijd tof. Mijn tante Evy is langs geweest en ik heb mijn mama en tante meegenomen naar 't bos om te genieten van 't lentezonnetje. En zoals ik al reeds meerdere malen aangegeven heb, dan hoor je mij zeker niet klagen! Uiteraard was die eeuwige camera ook weer van de partij en heb ik mij weer van mijn mooiste kant moeten tonen. In eerste instantie had ik daar niet veel zin in, ik lag eigenlijk ferm op mijn gemakske in mijn buggy, maar ze zijn er na wat gekke bekken trekken dan toch in geslaagd om een stralende glimlach op mijn gezichtje te toveren zodat de foto's zoals gewoonlijk weer mega-leuk zijn. Van al dat wandelen had ik dan toch serieuze honger gekregen en heeft mijn tante punten gescoord door mij vlug mijn fruitpap te geven! 't was tijd want mijn maagje knorde al.

Als ik dan dacht dat ik op vrijdag toch al meer dan mijn plicht gedaan had, was mijn mama daar zaterdag al weer met haar fototoestel. Mijn vriendje Robbe Vanhaelemeesch is op bezoek geweest en ook dit wilden onze mama's op de gevoelige plaat vastleggen. Eigenlijk waren we allebei al wat moe van alle drukte, maar we hebben toch nog ons best gedaan om er een lief fotooke van te maken.

Mijn mama is nu spijtig genoeg geveld door een virale infectie, die blijkbaar redelijk besmettelijk is. Daardoor krijg ik nu wat minder zoentjes en knuffels in de hoop dat het kwaad al niet geschied is, en ikzelf gespaard blijf van haar koorts en pijnlijke keel. Je mag het haar niet zeggen maar het heeft zo ook zijn voordelen. Ik zit nu wat meer bij mijn papa, en ze is te ziekjes om constant met haar fototoestel in de hand te lopen, hihi, ...

  Ikke 10 maanden

19:10 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Oei Hopelijk is je mama niet te ziek, want zaterdag komt het groot geweld op bezoek! Zal het lukken voor je mama of stellen we het beter uit? Mijn mama zal nog vlug even je foto's bewonderen voor ze aan de afwas begint (rara wat ze liever doet...).

Gepost door: Seppe en Friedl | 15-04-08

De koorts van mijn mama is nog steeds niet verdwenen en ze heeft nog een wat raar en piepend stemmetje. Nog even afwachten, en dan zullen we zien of onze dat al dan niet kan doorgaan.
Uitstel is zeker geen afstel!

Gepost door: Robbe | 18-04-08

mama Hoe gaat het met je mama, Robbe? Heeft ze haar schellebelle al terug?

Gepost door: Seppe en Friedl | 23-04-08

Schellebelle jaja, ze is al terug in topform. 't is alweer gedaan met de rust bij ons thuis ;-)

Gepost door: Robbe | 28-04-08

De commentaren zijn gesloten.