28-04-08

babysitten

Zaterdagavond was er hier voor den eersten keer 'nen babysit'! Mijn mama en papa waren uitgenodigd op de Plechtige Communie van mijn neefje Kristof en ik mocht niet mee! Dat vond ik niet zo tof van hen, maar 'k heb mij al snel laten paaien want mijn tante Evy is komen babysitten.

We hadden ons samen buiten geïnstalleerd in het zonnetje, ik met mijn hoedje op en zij met haar zonnebril toen ik het nodig vond om te demonstreren welke grote 'cadeautjes' ik in mijne pamper kan leggen. Mijn mama had mij nochtans pas ververst voor ze vertrok, maar ik vond dat mijn tante dat eigenlijk een keer moest doen ;-) Een beetje een soort van een vuurdoop.

'k heb dan zeer op mijn gemakske mijn flesje zo goed als uitgedronken, en bij mijn boertje wat restanten over mijn tantes trui gegooid, dat hoort er toch ook bij dacht ik zo! 'k heb wel heel gewillig geslapen en ze heeft mij van een hele avond niet meer gehoord. Mijn mama en papa waren ook nog op een deftig uur thuis, dus alles is zeer goed verlopen. Voor herhaling vatbaar!

Ik heb tijdens de dag mijn monitor voor wiegendoodpreventie al niet meer nodig, want ik word al wat groter en mijn alarmpjes blijven uit, wat uiteraard zeer goed is! En ook mijn gewicht en grootte blijven zeer goed op schema! Dat zie je ook wel aan mijn bolle wangetjes ;-) Dat gaan we zo proberen te houden uiteraard!

 

19:32 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Je mama en papa die op een deftig uur thuiskomen... Wel leuk voor je dat je eindelijk van die monitor af bent. En dat je niet meemag naar een communie moet je je niet aantrekken - met een babysit mag je toch altijd veel meer...

Gepost door: Seppe en Friedl | 01-05-08

De commentaren zijn gesloten.