28-04-08

babysitten

Zaterdagavond was er hier voor den eersten keer 'nen babysit'! Mijn mama en papa waren uitgenodigd op de Plechtige Communie van mijn neefje Kristof en ik mocht niet mee! Dat vond ik niet zo tof van hen, maar 'k heb mij al snel laten paaien want mijn tante Evy is komen babysitten.

We hadden ons samen buiten geïnstalleerd in het zonnetje, ik met mijn hoedje op en zij met haar zonnebril toen ik het nodig vond om te demonstreren welke grote 'cadeautjes' ik in mijne pamper kan leggen. Mijn mama had mij nochtans pas ververst voor ze vertrok, maar ik vond dat mijn tante dat eigenlijk een keer moest doen ;-) Een beetje een soort van een vuurdoop.

'k heb dan zeer op mijn gemakske mijn flesje zo goed als uitgedronken, en bij mijn boertje wat restanten over mijn tantes trui gegooid, dat hoort er toch ook bij dacht ik zo! 'k heb wel heel gewillig geslapen en ze heeft mij van een hele avond niet meer gehoord. Mijn mama en papa waren ook nog op een deftig uur thuis, dus alles is zeer goed verlopen. Voor herhaling vatbaar!

Ik heb tijdens de dag mijn monitor voor wiegendoodpreventie al niet meer nodig, want ik word al wat groter en mijn alarmpjes blijven uit, wat uiteraard zeer goed is! En ook mijn gewicht en grootte blijven zeer goed op schema! Dat zie je ook wel aan mijn bolle wangetjes ;-) Dat gaan we zo proberen te houden uiteraard!

 

19:32 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

14-04-08

Ikke 10 maanden

We hebben weer een leuk weekend achter de rug. Het begon al vorige week vrijdagnamiddag. Mijn mama was in verlof en dat is altijd tof. Mijn tante Evy is langs geweest en ik heb mijn mama en tante meegenomen naar 't bos om te genieten van 't lentezonnetje. En zoals ik al reeds meerdere malen aangegeven heb, dan hoor je mij zeker niet klagen! Uiteraard was die eeuwige camera ook weer van de partij en heb ik mij weer van mijn mooiste kant moeten tonen. In eerste instantie had ik daar niet veel zin in, ik lag eigenlijk ferm op mijn gemakske in mijn buggy, maar ze zijn er na wat gekke bekken trekken dan toch in geslaagd om een stralende glimlach op mijn gezichtje te toveren zodat de foto's zoals gewoonlijk weer mega-leuk zijn. Van al dat wandelen had ik dan toch serieuze honger gekregen en heeft mijn tante punten gescoord door mij vlug mijn fruitpap te geven! 't was tijd want mijn maagje knorde al.

Als ik dan dacht dat ik op vrijdag toch al meer dan mijn plicht gedaan had, was mijn mama daar zaterdag al weer met haar fototoestel. Mijn vriendje Robbe Vanhaelemeesch is op bezoek geweest en ook dit wilden onze mama's op de gevoelige plaat vastleggen. Eigenlijk waren we allebei al wat moe van alle drukte, maar we hebben toch nog ons best gedaan om er een lief fotooke van te maken.

Mijn mama is nu spijtig genoeg geveld door een virale infectie, die blijkbaar redelijk besmettelijk is. Daardoor krijg ik nu wat minder zoentjes en knuffels in de hoop dat het kwaad al niet geschied is, en ikzelf gespaard blijf van haar koorts en pijnlijke keel. Je mag het haar niet zeggen maar het heeft zo ook zijn voordelen. Ik zit nu wat meer bij mijn papa, en ze is te ziekjes om constant met haar fototoestel in de hand te lopen, hihi, ...

  Ikke 10 maanden

19:10 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

05-04-08

Lentekriebels!

Lentekriebels, ik heb ze! Je kan mij niet contenter maken dan mij mee te nemen naar 't bos en 't park. Woensdagnamiddag heb ik daar voor de eerste keer de eendjes horen 'kwaken' op nog geen metertje van mij vandaan en ik heb gelachen tot ik er doodmoe van werd, echt massas leuk! Een grappiger geluid heb ik tot nu toe nog niet gehoord, denk ik dan toch.

Jammer genoeg zijn de weergoden mij niet echt gunstig gezind en moet ik redelijk veel binnen blijven liggen, en dat maakt mij dan weer wat minder opgewekt. De laatste tijd heb ik dit al een paar keer aan mijn mama proberen te vertellen, zelfs nu en dan eens midden in de nacht, maar dan luistert ze niet altijd even goed. Ze blijft maar denken dat ik tandjes aan 't krijgen ben, ... die blijven nog steeds zeer goed verstopt hoor! Ik vind mijn fruitpap veel te lekker en ben bijlange nog niet aan knabbelen toe!

              Ikke: 9 maanden (en een beetje)

14:48 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |