05-05-08

Mijn eerste verkoudheid!

Jaja, ik heb ze te pakken, mijn eerste verkoudheid. Mijn mama heeft 11 maanden kunnen 'stoefen' dat ik nog niet verkouden was geweest, maar nu zijn we dan toch geveld. Dit weekend een beetje op en af met de koorts, dan had ik er wel, dan weer niet.
Ik was ook heel snel moe zodat ik veel heb geslapen, nog meer dan anders! Maar nadat ik vannacht ook nog een beetje ben beginnen hoesten werden mijn papa en ikzelf door mijn mama naar de dokter gestuurd. Daar bleek ik inderdaad een beetje verkouden te zijn (dat was pas nieuws ;-)) en nu moet ik 3 x per dag een lepeltje slechte hoestsiroop drinken en wordt mijn borst ingevreven met iets raars. brrrrrrrr ...
Er zijn natuurlijk ook wel wat voordelen aan verbonden, ik wordt massas veel geknuffeld, en ik ben er al twee nachten op rij in geslaagd om bij mijn mama in bed te mogen. Zo heb ik mijn papa van zijn eigen kussen gejaagd, die mag nu gewoon op de matras slapen, hihi!

Dit alles heeft me wel niet tegengehouden om dit weekend toch een beetje van de eerste zomerse dagen te genieten. Aangezien mijn koorts tijdens de dag telkens weg was, hebben mijn papa en mama toch een klein toerke met mij gedaan en heb ik toch ook wat kunnen genieten van alle zonneschijn! Nu hopen dat ik snel genezen ben zodat ik nog meer toerkes kan doen!

19:59 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hello He jij Robbe, beetje ziekjes geweest? Hopelijk al helemaal beter nu! Kan je papa terug op zn kussen slapen, hihi

Sofie is still here!! ;-)

Gepost door: Sofie | 06-05-08

De commentaren zijn gesloten.