14-06-08

Feestjes!

Ik heb ondertussen de gezegende leeftijd van 1 jaar bereikt, en dat moest uiteraard gevierd worden. Mijn haartjes werden voor de eerste maal geknipt, de taarten werden besteld bij de bakker, kaartjes werden ontvangen en met plezier gelezen, en dan had je nog alle toffe cadeautjes, ... variërend van kleertjes over leuk speelgoed naar centjes, ... met andere woorden, ikke zeer content!
Ook mijn mama en papa voelden zich een beetje jarig, zij mochten immers in mijn plaats alle leuke pakjes openmaken, en mochten alle felicitaties via telefoon en sms in ontvangst nemen. (ze vinden me nog te klein voor een eigen gsm ;-0)

Uiteraard mocht ook een feestje niet ontbreken, en dankzij de talrijke opkomst kreeg ik er zelfs twee! 2 x taart, 2 x cadeautjes, 2 x kusjes en knuffels, ... wat kan een mens nog meer verlangen van zijn eerste verjaardag! (we hebben ondertussen zelfs pépé zo ver gekregen dat hij al mijn mama's preiplantjes in de grond gestoken heeft, dus dat is ook al geregeld! dank u pépé!)

Nu kan ik na afloop van al mijn feestdagen moe, maar tevreden mijn bedje opzoeken! Jammer genoeg mogen mijn cadeautjes niet mee van mijn mama, maar morgen spelen we verder zu!

   Ikke jarig!

20:38 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Gelukkige verjaardag Ik heb de hele dag van je verjaardag gedacht: ik moet een berichtje sturen, maar constant vergeten. Maar ik zie dat je je verjaardag sowieso uitbundig gevierd hebt. We kijken al uit naar de twaalfde om je nog eens te zien (of misschien loop ik nog eens tegen het lijf in 't kruidvat, maar dat hoeft je mama niet te weten ...)

Gepost door: Valerie | 21-06-08

De commentaren zijn gesloten.