22-06-08

de Batjes!

Gisteren ben ik voor de eerste maal in mijn jonge leventje naar de Batjes hier te Torhout geweest. Vorig jaar rond deze tijd lag ik nog in 't ziekenhuis, en was ik nog maar heel kleintjes, maar nu mocht ik mee! Gelukkig niet om te shoppen, maar om een toerke te wandelen, een teusje te drinken in 't zonnetje en een klapke te doen!
Er werd gedanst op de burg, en mijn tante Evy mocht samen met een paar van mijn mama's vriendinnekes haar beste beentje voorzetten voor het toch wel uitgebreide publiek, en wij mochten daar uiteraard ook niet ontbreken om  te supporteren! Zelfs mijn papa ging zonder morren gezwind mee! Het goeie weerke en de aanwezigheid van veel bekende persoontjes (en dansereskes) zal er ook wel voor iets tussen gezeten hebben!

        ikke op de batjes!

  Voor de liefhebbers, alles van 't dansen!

09:58 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Tot zaterdag! Hoi hoi! We hebben elkaar eens van ver gezien op de batjes, maar zaterdag ben ik er samen met mijn mama en papa (zus blijft bij oma) bij om te feesten. Zeg maar tegen je papa en je mama dat ze op de bbq van the move niet mogen pekken zodat ze fris zijn voor hun hoog bezoek! ;-)

Gepost door: Seppe | 05-07-08

De commentaren zijn gesloten.