07-08-08

druk druk druk

We hebben al een tijdje niets meer laten weten hé, maar de schuld daarvan ligt volledig bij de overdrukke zomermaanden. Mijn mama en papa doen niks anders dan genieten van het goeie weer en van het ene feestje naar het andere hollen. Soms mag ik mee, soms ook niet ... maar dat is niet erg hoor, kandidaat-babysitters heb ik voorlopig in overvloed! Ik ben dan ook een schatje!


Verjaardagen, bbq's, ne vrijgezellenavond, babyborrels, ... voor elk wat wils. We hebben al zo vaak mogelijk geprofiteerd van het goeie weer. Als het niet op verplaatsing was, dan hebben we wat gestoeid in mijn zwembadje en daar een beetje verkoeling gezocht! Je moet maar ne keer zien naar de fotookes, mijn mama heeft mij zelfs een heuse 'surfbroek' gekocht ;-)

Ik heb ondertussen nog wat onderzoekjes achter de rug, en alle uitslagen blijven positief, m.a.w. ze vinden nog steeds niks, en ik blijf een groot raadsel voor al die knappe bollen. (ik heb ze allemaal liggen, denk je ook niet ;-0) Iedereen mag vol spanning blijven afwachten met mijn mama, papa en ikzelf. 't wordt ongetwijfeld vervolgd. Ondertussen is mijn hoofdcontrole al een stuk verbeterd, en kan ik ook al langere tijd wat vasthouden in mijn pollekes. Ook ben ik een stuk aandachtiger naar mijn omgeving toe. De rest, dat volgt dan hopelijk wel vanzelf ;-)

We hebben nog een druk weekend voor de boeg, en maandag vertrekken we dan op reis. Mijn eerste buitenlandse trip, massas spannend! We gaan naar Duitsland, naar Cochem aan de Moezel, 't schijnt dat mijn ouders daar mega-veel zullen wandelen met mij, dus ik was onmiddellijk bereid om te vertrekken! Onze belevenissen aldaar heb je zeker en vast tegoed in één van mijn volgende berichtjes!

  Van alles en nog wat: juli 2008

13:11 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.