19-08-08

Reisje,

Ja hoor, onze reisje Duitsland zit er jammer genoeg alweer op. Zo'n tripje is toch altijd veel te kort hé. Vooral omdat het echt genieten was.

Zwemmen, wandelen, eten en drinken, ... de favoriete activiteiten van zowel ikzelf als mijn mama en papa. We hebben volop genoten van het weer dat toch, op een verdwaalde regenbui na, stukken beter was dan hier. In het water van het zwembad heb ik mij niet gewaagd, daarvoor was het water zelf net wat te fris, maar de knuffeltjes van mijn mama en papa, en later de tochtjes in mijne buggy hebben dat meer dan goed gemaakt. Ook de autorit heb ik zeer goed verteerd, ik heb dan ook bijna het hele traject geslapen ;-) Weinig last van gehad dus.
Verder hebben we alledrie volop genoten van de rust en de natuur, en mijn ouders ook van de wijn op ons balkonneke als ik 's avonds moe maar voldaan in mijn bedje lag.

Ondertussen zijn we al volop weer in actie en heb ik zelfs voor de eerste keer elders geslapen zonder mijn mama en papa. Die waren uitgenodigd voor de trouw van Anneke en Robin, en ik mocht bij mijn meter gaan slapen. En 't was een daverend succes. Ik heb geslapen als een roosje! 't schijnt dat mijn meter wel een aantal keer wakker geweest is om mij te komen checken, maar ik heb daar weinig last van gehad en niks van gemerkt. Zeker voor herhaling vatbaar ;-)

  Ikke: mijn eerste reisje!

17:24 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Genoten Zo te zien hebben jullie er van genoten. Ook de innerlijke mens werd blijkbaar op tijd en stond versterkt. Robbe, best dat je mee was, want anders hadden mama en papa waarschijnlijk nog meer en grotere glazen gedronken. ;-)

Gepost door: wvfs | 29-08-08

Relaxed Hello Robbe, je ziet er fantastisch relaxed uit! De vakantie moet leuk geweest zijn?!

Gepost door: Sofie | 01-09-08

De commentaren zijn gesloten.