19-08-08

Reisje,

Ja hoor, onze reisje Duitsland zit er jammer genoeg alweer op. Zo'n tripje is toch altijd veel te kort hé. Vooral omdat het echt genieten was.

Zwemmen, wandelen, eten en drinken, ... de favoriete activiteiten van zowel ikzelf als mijn mama en papa. We hebben volop genoten van het weer dat toch, op een verdwaalde regenbui na, stukken beter was dan hier. In het water van het zwembad heb ik mij niet gewaagd, daarvoor was het water zelf net wat te fris, maar de knuffeltjes van mijn mama en papa, en later de tochtjes in mijne buggy hebben dat meer dan goed gemaakt. Ook de autorit heb ik zeer goed verteerd, ik heb dan ook bijna het hele traject geslapen ;-) Weinig last van gehad dus.
Verder hebben we alledrie volop genoten van de rust en de natuur, en mijn ouders ook van de wijn op ons balkonneke als ik 's avonds moe maar voldaan in mijn bedje lag.

Ondertussen zijn we al volop weer in actie en heb ik zelfs voor de eerste keer elders geslapen zonder mijn mama en papa. Die waren uitgenodigd voor de trouw van Anneke en Robin, en ik mocht bij mijn meter gaan slapen. En 't was een daverend succes. Ik heb geslapen als een roosje! 't schijnt dat mijn meter wel een aantal keer wakker geweest is om mij te komen checken, maar ik heb daar weinig last van gehad en niks van gemerkt. Zeker voor herhaling vatbaar ;-)

  Ikke: mijn eerste reisje!

17:24 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

15-08-08

JARIGE PAPA

Mijn papa is jarig!  Hip hip Hoera!

Lang zal hij leven, lang zal hij leven, ... (de rest kunnen jullie wel zelf aanvullen)

07:58 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

07-08-08

druk druk druk

We hebben al een tijdje niets meer laten weten hé, maar de schuld daarvan ligt volledig bij de overdrukke zomermaanden. Mijn mama en papa doen niks anders dan genieten van het goeie weer en van het ene feestje naar het andere hollen. Soms mag ik mee, soms ook niet ... maar dat is niet erg hoor, kandidaat-babysitters heb ik voorlopig in overvloed! Ik ben dan ook een schatje!


Verjaardagen, bbq's, ne vrijgezellenavond, babyborrels, ... voor elk wat wils. We hebben al zo vaak mogelijk geprofiteerd van het goeie weer. Als het niet op verplaatsing was, dan hebben we wat gestoeid in mijn zwembadje en daar een beetje verkoeling gezocht! Je moet maar ne keer zien naar de fotookes, mijn mama heeft mij zelfs een heuse 'surfbroek' gekocht ;-)

Ik heb ondertussen nog wat onderzoekjes achter de rug, en alle uitslagen blijven positief, m.a.w. ze vinden nog steeds niks, en ik blijf een groot raadsel voor al die knappe bollen. (ik heb ze allemaal liggen, denk je ook niet ;-0) Iedereen mag vol spanning blijven afwachten met mijn mama, papa en ikzelf. 't wordt ongetwijfeld vervolgd. Ondertussen is mijn hoofdcontrole al een stuk verbeterd, en kan ik ook al langere tijd wat vasthouden in mijn pollekes. Ook ben ik een stuk aandachtiger naar mijn omgeving toe. De rest, dat volgt dan hopelijk wel vanzelf ;-)

We hebben nog een druk weekend voor de boeg, en maandag vertrekken we dan op reis. Mijn eerste buitenlandse trip, massas spannend! We gaan naar Duitsland, naar Cochem aan de Moezel, 't schijnt dat mijn ouders daar mega-veel zullen wandelen met mij, dus ik was onmiddellijk bereid om te vertrekken! Onze belevenissen aldaar heb je zeker en vast tegoed in één van mijn volgende berichtjes!

  Van alles en nog wat: juli 2008

13:11 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |