18-09-08

Slechte punten voor de mama

Mijn mama heeft slechte punten: ze heeft mijn site wat verwaarloosd. Foei mama! Ik heb mijn vriendjes moeten inschakelen om te klagen dat ze al geruime tijd geen nieuwe foto's meer te zien kregen van mij, en ik word nochtans met de dag meer en meer fotogeniek! Dus bij deze, heb ik haar aan 't werk gezet.

Onze congé is ondertussen alweer een aantal weekjes gepasseerd en we zijn al alledrie weer volop bezig in ons leventje van alledag. Een mens komt dat toch snel weer gewoon hé. Mijn mama en papa naar Infrax, en ik weer 's morgens vroeg uit de veren om mijn dagje op verplaatsing door te brengen.

Het nieuwe schooljaar brengt mij alvast voorlopig weinig goeds. Ik word ondertussen al een week of drie geplaagd door een hardnekkige verkoudheid, die mij een kriebel in de keel, een vuile neus en nu, sinds vandaag, ook nog wat koorts bezorgt. Mijn mama heeft mij dan maar voor de derde keer in evenveel weken grondig laten checken door de kinderarts, en we mogen nog maar eens nieuwe neusdruppeltjes uitproberen. Hopelijk wordt het nu toch snel weer wat beter. Mijn humeur leidt er gelukkig nog niet teveel onder, waardoor mijn mama toch een schone verzameling foto's heeft kunnen samenstellen. Nu ja, hoe kan 't ook anders, met mijn charmes ... !

IMG_5394a

20:27 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ah eindelijk! We waren al een paar keer komen piepen... Hier hetzelfde probleem, hoor. Onze mama verwaarloost de site ook een beetje. Wel mooie foto's. We durven wedden dat jij alles gedaan krijgt van je mama met die fotogenieke charmes van jou!

Gepost door: friedl en seppe | 22-09-08

De commentaren zijn gesloten.