21-01-09

Ikke in 2009

Dag iedereen,

Nu de eindejaarsgekte eindelijk wat achter de rug is, en iedereen al wat bekomen is van de nieuwjaarsfeesten heb ik eindelijk nog wat tijd gevonden om een kort berichtje te posten!

Ik word momenteel weer volledig geplaagd door mijn hardnekkige verkoudheid die mij al heel de winter wat parten speelt, maar ondertussen heeft mijn mama voldoende ervaring om ze onder controle te houden! (met wat assistentie van den dokter uiteraard) Maar al bij al mag ik niet klagen, een kort koorstopstootje en een hoestje nemen we er maar bij, en we zijn al bij al zeer blij dat het griepvirus voorlopig ons huisje links laat liggen, hopelijk blijft dit zo!

Ik heb nog steeds geen tandjes, al blijft mijn mama denken dat ze er nu toch ieder moment moeten zijn, en voorlopig kan ik ook geen nieuwe spelletjes bij. Maar we hebben tijd, en tegen de zomer ben ik zeker en vast weer in topform!

Ondertussen zijn mijn mama en papa zich volop aan het voorbereiden op hun skireisje, en ik op mijn 4-daags logement bij oma! Als dat maar allemaal goed afloopt (vooral met de mama en de papa dan!)

15:47 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.