25-03-09

Fotookes

Mijn tandje is gestaag aan het groeien, maar is nog niet groot genoeg om op de gevoelige plaat te worden vastgelegd, daarom een samenraapselke fotookes over vanalles en nog wat om jullie te laten zien hoe flink ik toch alweer gegroeid ben de laatste tijd!

De laatste keer dat de dokter een poging gedaan heeft om mij te meten (en ik kan je garanderen dat dat geen gemakkelijke bevalling is, want ik weiger om mijn beentjes volledig te strekken ;-0 ) was ik bijna 80 cm lang. Dat is net 1 metertje minder dan mijn papa, m.a.w. 'k ben hem aan 't inhalen! In kilo's ben ik er wel nog lang niet hoor, ik kom met moeite aan 1/8 van zijn gewicht! rara hoeveel wegen we dan? (hihi)

 IMG_5993a                                        

     P.S. Klik op het fotooke voor meer, ...

15:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-03-09

Mijn eerste tandje ...

Ik heb een tandje!!!!!!!!!!!!! Of toch bijna ;-) Het is nog niet met het blote oog waarneembaar, maar wel al duidelijk te voelen.
Ik was al enkele dagjes niet in mijn normale doen, had een klein beetje verhoging en huilde iets meer dan anders, dus mijn mama was alweer onmiddellijk paraat om de inhoud van mijn mondje te onderzoeken.
Ze zag in eerste instantie hier en daar al wel een bultje, wat opgezet tandvlees, maar nog niet het verlossende tandje waar ze nu al zo lang zit op te wachten. Maar sinds gisteren zijn we zeker en want we kunnen 't voelen. Bovenaan zit er toch al een klein mesje, klaar om volledig te voorschijn te komen.
En nee, mijn mama is niet aan het dromen, (zoals al zo vaak geweest), tantie, mijn dagmoeder heeft haar vermoedens nu toch wel bevestigd en ook papa heeft 't al gevoeld. Met andere woorden, ne hoop vingers in mijne mond waar ik toch maar matig content mee was! ;-)

Wat cijfertjes: Ik ben al flink gegroeid al bleef mijn gewicht in eerste instantie wat hangen rond de 10 kilo. Die kaap heb ik nu gerond, ik ben weer goed aan 't bijkomen en eet weer vlotjes zoals voorheen. Wat toch heel belangrijk is, want woensdag 18/03 moet ik weer op controle naar mijne dokter en die houdt alle statistieken nauwlettend in het oog!

Mijn papa en mama zijn heelhuids terug thuis geraakt van hun skitripje en hebben er enorm van genoten. Een prachtig weertje, schiterende sneeuw en goe gezelschap ... ze zijn al plannen aan 't maken voor volgend jaar!
Ik kan mij daar trouwens perfect in vinden! Ik heb mijn 4-daags logement bij oma en opa goed verteerd en ben daar goed verwend geweest! (hoe kan 't ook anders) Dus dat is zeker voor herhaling vatbaar
Al was ik toch ook wel een klein beetje content als ik terug thuis was. Mijn eerste nacht in mijn eigen bedje heb ik gelachen als een zonnetje, wat voor mijn mama toch wel hartverwarmend was! Al moet het gezegd, ... ze heeft niet getrunt terwijl ze weg was! En dat was toch een pak van mijn papas hart! Die zou het 4 dagen moeten aanhoren hebben, en ze trunt al genoeg met hem en mij als ze thuis is (hihi)!

08:23 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |