24-04-09

geen ééntje zonder twee ...

Mijn mama en haar rare titels ... gebrek aan inspiratie zeker? ;-)

Maar het is dus inderdaad zover. Ook mijn tweede tandje zit erdoor. Het heeft mij heel wat tijd gekost om een eerste tandje te laten groeien, maar nu gaat het dus snel. Na een snijtandje bovenaan, komt er onderaan ook ééntje piepen. Ze nu nog een klein beetje laten groeien en dan kan ik beginnen aan het plunderen van de koekendoos! ;-)

Op dat gebied heb ik alleszins nog heel wat goed te maken, want mijn Paasklok, en de daarbij horende chocolade-eitjes, heb ik spijtig genoeg aan mijn neusje zien voorbijgaan. Ik was nog maar es geplaagd door mijn hardnekkige verkoudheid. Dat, in combinatie met een bacterie die mijn darmpjes en maagje wat in de war bracht, heeft erin geresulteerd dat ik mijn 2de Pasen noodgedwongen in het ziekenhuis heb moeten doorbrengen. Gelukkig hebben mijn mama en mijn papa mij flink gezelschap gehouden, en hebben zij zich opgeofferd om de voor mij bestemde eitjes op te peuzelen. Tja, zelf mocht ik niks eten en ze konden ze toch moeilijk laten smelten hé! Dat zou pas jammer geweest zijn ;-)

14:11 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

zien! Pictures van die tandjes!!!

dikke kus
het collegaatje ;-)

Gepost door: Sofie | 03-05-09

tip Zeg Robbe, je mama en papa hebben je goed liggen gehad, hoor! Chocolade kan je minstens zes maanden bewaren. Ze konden het dus bewaard hebben en chocolademelk van gemaakt hebben. Maar het was toch heel lief van hen dat ze je aan ziekbed gesteund hebben. Laten we maar zeggen dat ze die eitjes dubbel en dik verdiend hebben.

Gepost door: Seppe en Friedl | 03-05-09

De commentaren zijn gesloten.